Express- och förskottsbetalning med UKKO.se

Förskottsbetalning och expressbetalning

Du kan antingen få lönen utbetald inom en timme, eller till och med innan kunden betalat sin faktura. Välj det som passar dig bäst!

Expressbetalning

Med expressbetalning får du in din lön på ditt konto samma dag, vilket du kan välja från och med din första faktura. Efter din kund betalat fakturan får du lön inom en timme förutsatt att det sker under kontorstid. Att använda expressbetalning kostar 400 kronor.

Förskottsbetalning

Om du fakturerar ett företag och har minst en betald faktura från företaget sedan tidigare har du möjlighet till förskottsbetalning. Det kostar 400 kronor och även 5% extra i serviceavgift exklusive moms. Du kan ta del av de fullständiga villkoren för förskottsbetalning av lön på användarpanelen först när en faktura är betald om du uppfyller grundkraven.

Bli egenanställd idag: Det är kostnadsfritt, idag och för all framtid. Du får ditt konto på en gång.

Användare berättar

Christoffer Brundin, webbredaktör

"Jag fick möjligheten i år att testa en ny utmaning inom en annan bransch vilket kändes väldigt inspirerande. Då jag ville kunna fokusera på väsentligheterna så blev lättföretagare på UKKO.se det självklara valet." Läs mer

Crista Soskolne, yogainstruktör

“Det var bra att först testa egenanställning, eftersom det gjorde det möjligt att lära sig mer om sin egen bransch.” Läs mer