Blogg

Händig? Fakturera bygg- och renoveringsarbeten enkelt via UKKO.se

8.5.2017

Byggarbetare – fakturera bygg- och renoveringsarbeten enkelt via UKKO.se!

Gör inga svartjobb – UKKO.se underlättar pappersarbetet. När du arbetar via UKKO.se behöver du inte ett eget företag. Vi tar hand om skatter, försäkringar och andra lagstadgade deklarationer.

Via Ukko.se sker faktureringen på några minuter!

UKKO.se har 2012 etablerat en pålitlig skandinavisk faktureringstjänst, som redan har mer än 35 000 aktiva användare. UKKO.se erbjuder en enkel möjlighet att fakturera sina kunder utan ett eget företag. Tjänsten fungerar på följande sätt: Skapa en faktura i systemet på några minuter. Vi skickar en faktura till din kund. När kunden betalar fakturan får du pengarna till ditt konto som lön. Lätt och bekymmersfritt!

Hammare och spik – och lönen direkt på kontot

Oavsett om du utför renoveringsjobb på heltid eller som sidosysselsättning, låt oss säga vid sidan av studierna, antalet arbetstillfällen påverkar kompetens och referenser utöver faktureringsmetoden. Skattsedelns funktion kan försämra utsikter till arbete, i synnerhet inom den privata sektorn, eftersom arbetsgivarens skyldigheter ofta uppfattas som betungande.

Via Ukko.se utför du engagemanglika renoveringar, när och i den utsträckning du vill. Vare sig det rör sig om ett stort eller litet kontrakt, är faktureringen av arbetet enkelt och praktiskt via Ukko.se och du får pengarna på ditt konto snabbt och tillförlitligt. Om du senare vill starta eget företag, är det lätt, eftersom användning av tjänsten inte binder dig på något sätt.

Glöm svartjobb

Det finns alltid arbete för en yrkesskicklig renoveringsman eller -kvinna. Vår professionalism berättar också hur du fakturerar ditt jobb – och att du verkligen fakturerar dessa. Det lönar sig inte att stödja den grå ekonomin, eftersom ett arbete utfört utan kvitton, inte skapar pension. Svartjobb berättigar inte heller arbetsgivaravdrag, varför båda parter drar nytta av ärlighet.

Som användare av UKKO.se kan du förlita dig på att statliga betalningar och skyldigheter har behandlats. Vi beställer det obligatoriska ID06-kortet åt dig. ID06-kort ska bäras av alla som vistas på byggarbetsplatser anslutna till ID06-systemet. Tryck och läs mer om ID06-systemet.

UKKO.se sköter pappersarbetet

När du vill agera som en företagare men utan med företagandet förenat pappersarbete och risker, är det värt att lära känna UKKO.se. Ur kundernas synvinkel är UKKO.se tydlig, eftersom kunden inte behöver beräkna lön och göra därmed förbundna myndighetsdeklarationer. Med andra ord fakturerar aktören arbetena via UKKO.se och kunden får en faktura för arbetet exakt som om man skulle göra affärer med företaget. UKKO.se tar hand om lönerelaterad byråkrati.

  • Du behöver inte ha ett eget företag
  • Besluta själv när du arbetar, för vem du gör det och till vilket pris
  • Du får lön och tjänar in pension
  • Koncentrera dig i lugn och ro på ditt eget arbete, vi sköter pappersarbetet
  • Ingen bindningstid – börja redan idag och du kan sluta när som helst

Att använda tjänsten är gratis och du betalar bara en serviceavgift när du lyfter lönen. Enkelt, eller hur?

Vill du medverka som veckans lättföretagare?

Veckans lättföretagare är en bloggserie på UKKO.se där vi presenterar lättföretagare inom olika yrkesområden. Har du något att berätta om dig själv och att vara lättföretagare? Vi vill höra din berättelse! Klicka här och fyll i formuläret.

 


Markus Lyyra
Författare

Markus Lyyra

Markus följer med intresse hur fort arbetsmarknaden förändras idag. På fritiden spelar han golf och diskuterar om samhällsfrågor.

Berätta din åsikt

Berätta vad du tänker!