Hantverkare – fakturera för jobb enkelt via UKKO.se!

Jobba som hantverkare och fakturera utan företag

UKKO.se är en faktureringstjänst där du kan fakturera utan att behöva starta ett företag. Egenanställning passar perfekt för dig som jobbar med hantverk och vill ta betalt professionellt. Kanske är du snickare, målare, golvläggare eller takläggare? Hos UKKO.se finns det hantevrkare inom många olika områden. Du behöver inte ansvara för pappersarbete som hade tillkommit om du startar ett eget företag – det sköter UKKO.se. På så sätt får du mycket mer tid över till att knyta kontakter och sköta själva arbetet. Några fördelar:

  • Bestäm själv när, för vem och till vilket pris du jobbar
  • Du får lön och sparar till din pension
  • Inga förpliktelser – börja redan i dag och sluta när du vill

Registrera dig

Hitta kund och kom överens om arbete

Utför uppdraget

Fakturera genom UKKO.se

Bli lättföretagare idag! Det är kostnadsfritt, idag och för all framtid. Du får ditt konto på en gång.

Perfekt alternativ till enskild firma

Du kan jobba på många sätt som egenanställd. Kanske tar du uppdrag vid sidan av din huvudsyssla, eller så kanske du idag redan driver en enskild firma men tycker att det innebär för mycket pappersarbete.

Som egenanställd kan du jobba på samma sätt som vid enskild firma, bara att du slipper allt pappersarbete. Läs mer om skillnaderna och likheterna mellan egenanställning och enskild firma och se om det kanske är ett alternativ för dig att bli egenanställd istället.

Läs mer

 

 

hantverkare

Användare berättar

Crista Soskolne, yogainstruktör

“Det var bra att först testa egenanställning, eftersom det gjorde det möjligt att lära sig mer om sin egen bransch.” Läs mer

Jarmo Mäkinen, Skådespelare

Jag hade eget företag förut men började använda UKKO:s faktureringstjänst, då behöver jag inte själv sköta företagets skatter, bokföring eller annat tidskrävande pappersarbete utan UKKO sköter allt åt mig.