Enklare att fakturera konsultarvoden – vi sköter skatterna

Hur underlättar UKKO.se för konsulter?

Som konsult hos UKKO.se, kan du enkelt jobba som egenanställd och fakturera för konsultarvoden utan att behöva starta ett eget företag. Fokusera på din spetskompetens och lämna byråkrati och pappersarbetet till oss! Några av fördelarna med UKKO.se:

 

  • Smidig och enkel fakturering
  • Du får ansvarsförsäkring
  • Ta ut hur mycket av lönen du vill, när du vill
  • Du slipper möjliga mellanhänder för ditt konsultarvode och får mer pengar i handen

REGISTRERA DIG

Bli lättföretagare i dag! Det är kostnadsfritt, i dag och för all framtid. Du får ditt konto på en gång.

Fakturering och beskattning av konsultlön

I konsultarbetet kan du hjälpa dina kundföretag i affärsverksamhetens mest kritiska områden. Som egenanställd konsult på UKKO.se kan du antingen ta uppdrag vid sidan av din anställning, eller ha det som huvudsyssla. Oavsett hur du jobbar, hör antagligen inte löneadministration, fakturering, beskattning, försäkringar och byråkrati till din befattningsbeskrivning som konsult.

UKKO.se erbjuder en nätbaserad faktureringslösning som tillåter dig att fakturera utan ett eget företag. Vi sköter skatter och andra lagstadgade avgifter för din lön och tar endast en serviceavgift på 3-6% av den momsfria summan. Det tar mindre än fem minuter att komma igång med tjänsten och skapa din första faktura!

Hur fungerar UKKO.se?

1. Utför arbetet och skapa en faktura

2. Din kund betalar räkningen

3. Vi sätter in lönen på ditt konto

 

konsulterna

Användare berättar

Christoffer Brundin, webbredaktör

"Jag fick möjligheten i år att testa en ny utmaning inom en annan bransch vilket kändes väldigt inspirerande. Då jag ville kunna fokusera på väsentligheterna så blev lättföretagare på UKKO.se det självklara valet." Läs mer

Mattias Näslund, fotograf

Jag älskar UKKO