Fakturera för musikuppdrag genom UKKO.se!

Fakturera för uppdrag musikuppdrag utan företag genom UKKO.se

UKKO.se är en faktureringstjänst där du kan fakturera utan att behöva starta ett företag. Det passar perfekt för dig som tar uppdrag inom musik! Kanske är du musiklärare, DJ, spelar något instrument eller är medlem i ett band? Allt du behöver göra är att hitta ett uppdrag, utföra det och fakturera genom UKKO.se. Fokusera på din kompetens och lämna byråkrati och pappersarbetet till oss! Några av fördelarna som tillkommer:

  • Smidig och enkel fakturering
  • Inga start- eller månadsavgifter
  • Vi tar endast 3-6% i serviceavgift

Registrera dig

Hitta ett uppdrag

Utför jobbet

Fakturera genom UKKO.se

Bli egenanställd i dag! Det är kostnadsfritt, i dag och för all framtid. Du får ditt konto på en gång.

Bygg ditt varumärke

Att fakturera för ditt jobb innebär att du ser  professionell ut gentemot uppdragsgivarna, samtidigt som du enkelt kan bygga ditt varumärke. Skapa en faktura via vårt system – vi betalar skatterna samt sköter bokföringen och administrationen. Du kan jobba som egenanställd som exempelvis DJ och andra musikuppträdanden, antingen själv eller med ditt band. Med team invoice-funktionen kan ni även dela på arvodet automatiskt mellan bandmedlemmarna. Endast en räkning skickas ut till uppdragsgivaren men alla får sin andel på sitt eget konto.

 

Hur fungerar UKKO.se?

1. Utför arbetet och skapa en faktura

2. Din kund betalar räkningen

3. Vi sätter in lönen på ditt konto

Registrera dig gratis här!

Erfarenhet

Jesse P, rapartist

Jag har jobbat aktivt som artist och inom kultur i över tio år. Genom åren har jag släppt skivor på tre språk, turnerat både Sverige och Finland flera gånger om, gjort över 500 workshops, skrivit artiklar och texter som publicerats i både tidningar, böcker och på radio. Med hjälp av UKKO kan jag nu snabbt få betalt för spelningar workshops och alla andra projekt enkelt utan att behöva gå igenom all byråkrati.

Harri Silva, Musiker

Det blir lättare att ta betalt för min musik, oavsett om jag jobbar i studio eller spelar ute. Har jag en spelning på annan ort så ordnar jag med utläggen samtidigt som jag fakturerar för gaget, det är riktigt smidigt.