Blogg

UKKO.se önskar God Jul!

22.12.2017

Det är krispigt kallt ute, julmusiken hörs ständigt i bakgrunden och i fönsterna lyser adventsljusstakar. Julkänslan är påtaglig här på UKKO.se-kontoret, hoppas detsamma hos er!

Idag är vår kundservice öppen till kl. 16.00 som vanligt. Efter julhelgen har vi öppet som vanligt från och med 27/12.

UKKO är det största egenanställningsföretaget i Finland som nu varit verksamt i Sverige i strax över ett år. Det har varit ett otroligt spännande och händelserikt år på UKKO.se och självklart har vi även stora planer för år 2018!

Under året som gått har UKKO.se fått ett stort antal nya användare vilket vi är otroligt glada för. Totalt är UKKO uppe i över 43 000 medlemmar, och självklart hoppas vi på många fler under år 2018! Det är så otroligt roligt att se att det är ett så pass stort antal yrkesverksamma inom branschen som arbetar med sina drömmar. Förhoppningsvis har året även varit givande för dig som lättföretagare!

Vi har även följt med Dragos på sin resa under året. Han har skapat en serie uppdelad i fyra delar där han beskriver vägen till sin dröm och ger tips hur du kan nå din. Du kan hitta hans första film här och sen senaste filmen här. Under 2018 kommer vi fortsätta följa Dragos på sin resa och släppa de två resterande filmerna.

Vi har även haft spännande jobbmöjligheter för er som lättföretagare, vilket vi även kommer se mer av år 2018. Samtidigt kommer vi fortsätta lyfta er genom bland annat att marknadsföra er genom veckans lättföretagare.

Både det gamla och mycket nytt kommer vi se inpå 2018.

Vi vill tacka er alla för detta året, och ser spännande på år 2018!

God jul & gott nytt år önskar hela UKKO.se-teamet!

 

 

 


Josefine Nachtweij
Författare

Josefine Nachtweij

Josefine är ansvarig för marknadsföringen i Sverige och har ett brinnande intresse för dagens kommunikation. På fritiden mår hon som bäst när hon får lyssna på musik, äta god mat och umgås med vänner och familj.

Berätta din åsikt

Berätta vad du tänker!