Blogg

Veckans egenanställd är PT:n Tomas!

26.3.2018

Tomas Eek jobbar som egenanställd personlig tränare vid sidan av sitt heltidsjobb. Han provar på sin affärsidé som egenanställd för att se om det kan bära till ett nytt yrke. Han har idag flera nöjda PT-kunder och har som mål att jobba med personlig träning på heltid. Läs mer om Tomas!

Vem är du?

Jag är en kille på 32 år som är bosatt i Säffle. Jag har själv varit mycket överviktig får några år sedan och tog tag i livet. Började med träning och bra mat. Sen fastnade jag för träningen och bestämde mig för att utbilda mig till PT och kunna hjälpa andra.

Vad gör du?

Mitt företag går ut på att jag säljer PT-online tjänster. Kost och träningsscheman med uppföljning varje vecka.

Hur blev du egenanställd?

Jag ville ha ett sätt att kunna sälja mina tjänster och att allt skulle gå till på rätt sätt utan att registrera ett företag, och sitta med allt pappersarbete innan jag visste om min idé skulle fungera. Så jag googlade runt lite och hittade flera företag men bestämde mig för UKKO.

Hur ser din vanliga arbetsdag ut?

På dagarna är jag montör. Och eftermiddagar/kvällar helger sitter jag och skapar kost och träningsschema utefter vad kunden önskar, svarar på mycket mail och räknar för att kunderna ska ligga rätt i kost för att kunna nå sina mål på bästa hälsosammaste sätt.

Vad är det bästa med ditt arbete?

Jag tycker det är jättekul när folk blir nöjda med sina framsteg och man ser att personer kommer närmare och närmare sina mål. Oavsett om det är muskelbygge/viktnedgång eller att dom bara vill äta sundare mat.

Hur skulle du vilja utveckla dig själv i ditt arbete?

Jag skulle vilja kunna ha det här som mitt heltidsjobb framöver.

Har du några tips till andra egenanställda?

Har man en idé som man vill testa innan man registrerar ett företag så är det här en jättebra grej.

Några bilder på det Tomas gjort:

Vill ni komma i kontakt med Tomas eller besöka hans sidor?

Mail: 
Hemsidor: www.kroppsformen.se  och www.kroppsformen.no
Instagram: kroppsformen, kroppsformen.no
Facebook: kroppsformen, kroppsformen.no


Vill du medverka som veckans lättföretagare?

Veckans lättföretagare är en bloggserie på UKKO.se där vi presenterar lättföretagare inom olika yrkesområden. Har du något att berätta om dig själv och att vara lättföretagare? Vi vill höra din berättelse! Klicka här och fyll i formuläret.


Josefine Nachtweij
Författare

Josefine Nachtweij

Josefine är ansvarig för marknadsföringen i Sverige och har ett brinnande intresse för dagens kommunikation. På fritiden mår hon som bäst när hon får lyssna på musik, äta god mat och umgås med vänner och familj.